Pasfoto's

Voor pasfoto's voor het rijbewijs of paspoort ga je natuurlijk naar Lelyfoto!

Mooie pasfoto's

Pasfoto's voor het rijbewijs of paspoort moeten aan veel eisen voldoen. Lelyfoto heeft hier veel ervaring mee en werkt volgens de meest recente voorwaarden van de overheid (fotomatrix 2020).

Maar uiteraard kan Lelyfoto ook officiële pasfoto's maken voor diverse andere documenten (bijvoorbeeld voor een buitenlands paspoort of visa).

Mocht je geen officiële pasfoto nodig hebben, maar een leuke foto willen hebben van bijvoorbeeld de kinderen voor in de de portemonnee of voor de familie!

Het maken van pasfoto's kost slechts €12,50 en daarvoor krijg je 6 afgedrukte officiële pasfoto's.

Wil je de pasfoto ook digitaal ontvangen (bijvoorbeeld voor LinkedIn of voor je CV), dat kan voor slechts €2,50 extra, en dat hoeft dan niet dezelfde foto te zijn, we maken gewoon een leuke lachende foto hiervoor, kleine moeite!

Uiteraard is het ook mogelijk om nog een extra set van 6 afdrukken te krijgen, hiervoor betaal je slechts €2,50. (ook op een later moment nog mogelijk)

Wilt u direct uw rijbewijs digitaal verlengen (en dus hoeft geen afspraak met de Gemeente maken) dan kan dit voor €17,50. Let wel op, deze foto mag ik niet digitaal aan u aanbieden en nabestellen is in dat geval niet mogelijk, wilt u dit wil, dan maak ik uiteraard gewoon een extra foto.

Maak een afspraak

Aangezien de studio van Lelyfoto niet altijd open is, moet je wel een afspraak maken. Echter je kan bij Lelyfoto daardoor ook vaak 's avonds of in het weekend langskomen om een pasfoto te laten maken, zodat je daar niet speciaal vrij voor hoeft te nemen!

Het makkelijkste om een afspraak te maken is door een berichtje sturen via: whatsapp logo whatsapp.

Uiteraard kan dat ook via een e-mail of telefoon, zie onze contact pagina hiervoor.

En aangezien de studio van Lelyfoto gelegen is op het industrieterrein Noordersluis (Schutweg 46-02) is parkeren ook gratis.

Betalen voor de pasfoto kan via de gangbare manieren als PIN (contactloos) en uiteraard contant (wel gepast). En het is ook mogelijk om te betalen via een betaalverzoek met iDeal. Heel makkelijk!.

Digitaal verlengen rijbewijs

Aangezien Lelyfoto een erkend fotograaf van de RDW is, kan je bij ons ook direct het rijbewijs digitaal laten verlengen. Dit gaat compleet digitaal, je komt bij ons de foto maken, handtekening zetten en binnen enkele minuten krijg je een mai van de RDW om via DigiD jouw rijbewijsverlenging aan te vragen en na 2 werkdagen kan je het rijbewijs ophalen bij de gemeente. Ideaal!

RDW Erkend Fotograaf: Pasfoto rijbewijs

Wat is er nodig voor het online aanvragen van het rijbewijs?

  • Zorg er voor dat de verlenging mogelijk is (eventuele keuringen etc moet je elders doen).
  • Maak een afspraak bij Lelyfoto voor het maken van de foto.
  • Neem in ieder geval het rijbewijsnummer mee.
  • Na het maken van de foto zet je elektronisch jouw handtekening.
  • Lelyfoto stuurt het rijbewijsnummer + foto + handtekening en eventueel jouw e-mailadres door naar de RDW.
  • Als je jouw e-mailadres hebt opgegeven ontvang je binnen 15 minuten een e-mail van de RDW.
  • Via de website van de RDW kan je vervolgens na het inloggen met DigiD het rijbewijs verlengen.
  • Mocht om de een of andere reden dit niet mogelijk zijn, krijgt uje uiteraard van Lelyfoto de afgedrukte foto's.

Kosten voor het digitaal maken van een pasfoto voor het direct verlengen via de RDW zijn €17,50.
In verband met de eisen van de RDW moeten we de foto daarna direct verwijderen. Wil je zelf de foto ook digitaal hebben dan maak ik een extra foto voor slechts €2,50 extra.

Digitaal verlengen van het rijbewijs is mogelijk voor inwoners van Flevoland: Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde, Biddinghuizen, Swifterbant, Urk en Noordoostpolder (Emmeloord, Tollebeek, Nagele, Ens, Kraggenburg, Marknesse, Luttelgeest, Bant, Rutten, Creil en Espel)

Andere gemeenten binnen de regio van Lelyfoto zoals Enkhuizen Harderwijk en Nijkerk doen ook mee, kijk voor andere deelnemende gemeenten op de website van de RDW.