Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor een fotoshoot.

Aanvraag
Prijzen fotoshoots

Een fotoshoot van een uur in de studio komt op €73,95 en een extra uur is €39,95. Het aantal personen maakt niet uit, maar reken er wel op dat hoe groter de groep is, hoe meer tijd het kost. Daarom is het handig om een offerte aan te vragen, voor een betere indicatie.

Voor een fotoshoot buiten of elders op locatie is €83,95 en hierbij zal een extra uur €44,95 zijn. Ook hierbij is het goed om rekening te houden met extra tijd die nodig is voor de eventuele voorbereidingen. Voor fotoshoots buiten Lelystad zal ik echter wel reiskosten van 29 cent/km in rekening brengen.

Trouw rapportage

Een bruiloft is altijd bijzonder, daarom is het ook belangrijk om vooraf een vrijblijvend gesprek te hebben. Elke situatie is anders, het ene koppel heeft genoeg aan slechts een dagdeel voor foto's van alleen de plechtigheid, terwijl andere juist de hele dag van start tot eind willen vast leggen.

Voor een indicatie, mijn prijzen starten bij €449,- voor 4 uur en voor 8 uur komt dat op €749,- en daarna is het €59,-/uur. Deze prijzen zijn inclusief de levering van de geselecteerde foto's in een digitaal formaat, maar exclusief eventuele afdrukken en albums.

Feesten en (sport) evenementen
Voor rapportages van feesten en (sport) evenementen heb ik vaak minder voorbereiding nodig en afhankelijk van de manier waarop de foto's afgenomen gaan worden reken ik hier met een vanaf prijs van €34,95